01-04-2019 20:50
Witam mam OKO w promocji Bonus na start czy jak wypłace wszystkie pieniądze to dostane bonusowe oprocentowanie?
02-04-2019 21:45
Jeśli posiadasz u nas Otwarte Konto Oszczędnościowe z Bonusem na Start, to możesz wypłacić pieniądze przed upływem czterech miesięcy. Naliczymy odsetki według takiego okresu, przez jaki przebywały one na koncie. Zrobimy to w pierwszym dniu roboczym, po upływie czasu trwania Bonusu. Nie wymagamy, aby saldo po zakończeniu okresu promocyjnego, było większe niż te początkowe ![]()
Jestem klientem ING Bank Śląski od 28 lat. Przez cały ten okres budowałem relację z bankiem w przekonaniu, że lojalność, terminowość i odpowiedzialne korzystanie z produktów finansowych mają znaczenie
... 06-05-2026Sprawa się rozwiązała inaczej. To znaczy skontaktowałem się z producentem telefonu i otrzymałem link do aktualizacji firmware. Niestety aktualizacja wiąże się ze skasowanie całej zawartości telefonu.
... 05-05-2026Po całkowitej spłacie wysyłamy oświadczenie banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, pełnomocnictwo osoby, która się podpisała na oświadczeniu + odpis z KRS.
Nie wysyłamy gotowego formularza wniosku o
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |