Jak inwestować

Odpowiedz

Zapytanie o rachunek maklerski OKI i planowane promocje od 2027 roku

Szanowni Państwo

Chciałbym zapytać, czy Biuro Maklerskie ING planuje udostępnić rachunek maklerski w ramach Osobistego Konta Inwestycyjnego (OKI) od początku 2027 roku?

Interesuje mnie również, czy z okazji startu OKI planują Państwo wprowadzić promocję polegającą na braku opłat za prowadzenie konta oraz zerowych prowizjach maklerskich przez pierwszy rok lub dwa lata – analogicznie do Państwa obecnych, atrakcyjnych ofert dla rachunków IKE oraz IKZE.

Wraz ze znajomym aktywnie porównujemy obecnie warunki w różnych biurach maklerskich, ponieważ spodziewamy się dużej konkurencji na rynku w związku z nową ustawą. Zależy nam na wyborze najkorzystniejszej oferty dla naszych środków, dlatego informacja o Państwa planach promocyjnych będzie dla nas kluczowa przy podejmowaniu decyzji.

Będę wdzięczny za odpowiedź.

Odpowiedz
0 Lajków
moshmosh
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
25-08-2026
Wiadomość 1 z 1 (7 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zapytanie o rachunek maklerski OKI i planowane promocje od 2027 roku

Szanowni Państwo

Chciałbym zapytać, czy Biuro Maklerskie ING planuje udostępnić rachunek maklerski w ramach Osobistego Konta Inwestycyjnego (OKI) od początku 2027 roku?

Interesuje mnie również, czy z o

...

25-08-2026
Re: Wprowadzenie Samsung Pay

Czy już udało się przeanalizować możliwość wprowadzenia Samsung Pay? Minęło już sporo czasu i zapewne są już jakieś decyzje.

25-08-2026
Mieszkanie na kredyt a służebność

Mam zawartą umowę kredytu hipotecznego ING na zakup mieszkania od dewelopera. Przy końcowym akcie przeniesienia własności chciałabym ustanowić na rzecz mojej mamy nieodpłatną dożywotnią służebność oso...

25-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy