Jak inwestować

Odpowiedz

Przeniesienie akcji z innego konta maklerskiego.

Dzień dobry,

chciałbym przenieść akcje z dotychczasowego konta maklerskiego do nowo otwartego konta maklerskiego ING.

W jaki sposób najszybciej można zrealizować powyższe zadanie ?

Pozdrawiam i dziękuje z góry za odpowiedź.

Odpowiedz
0 Lajków
pawkop5939
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-11-2020
Wiadomość 1 z 3 (4 113 wyświetleń)

Re.: Przeniesienie akcji z innego konta maklerskiego.

Witam,

Proszę w maklerze:  zakładka >  wiadomości wysłać dyspozycję transferu  podając nazwę akcji , ilość i numer rachunku na który akcje mają być przeniesione .

Można również złożyć dyspozycję  telefonicznie pod numerem 032 357 00 32 w godzinach 8.00 -18.00

Pozdrawiam

Zbyszek

Odpowiedz
0 Lajków
ZbigniewZ
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
32
6
18-06-2020
Wiadomość 2 z 3 (4 042 wyświetleń)

Re.: Przeniesienie akcji z innego konta maklerskiego.

Dzień dobry,

Poprzednia odpowiedz dotyczy sytuacji transferu akcji w ramach Biura Maklerskiego ING.
Jeżeli akcję będą transferowane z innego Biura Maklerskiego należy złożyć dyspozycje w biurze maklerskim w którym znajdują się akcje podając numer rachunku maklerskiego w ING .

Pozdrawiam
Zbyszek
Odpowiedz
0 Lajków
ZbigniewZ
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
32
6
18-06-2020
Wiadomość 3 z 3 (4 027 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024

Ja znów mam problem taki ze wpłaciłem środki na konto i ostatecznie nie mam ich na koncie

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy