Jak inwestować

Odpowiedz

Konto maklerskie brak możliwosci zamkniecia zlecenia

Używam pierwszy raz konta maklerskiego ING. Ogólnie jestem mocno rozczarowany, wszystko tu jest nie czytelne.

Kupiłem rano kilka akcji spółki X , spółka uzyskała 2% + wartości, chce zamknąć zlecenie i odebrać mój zysk, niestety nie widzę takiej opcji.

wchodzę w zakładkę zlecenia / przegląd zleceń / i obok mojego zlecenia brakuje tej opcji zakończ lub edytuj. 

BArdzo proszę o pomoc jak zakończyć zlecenie

Odpowiedz
0 Lajków
lokokosi
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
24-08-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 920 wyświetleń)

Re.: Konto maklerskie brak możliwosci zamkniecia zlecenia

Najszybciej możesz sprzedać zakupione akcje " klikając"  w zakładce  >stan konta> obok nazwy zakupionych akcji ( po prawej stronie ) w literę "S".

Wtedy automatycznie podstawia się formatka do zlecenia sprzedaży.

Możesz również przez zakładkę > zlecenia > złóż zlecenie.

ZbigniewZ
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
32
6
18-06-2020
Wiadomość 2 z 2 (2 904 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Problem z blikiem wysyłanym z kategorii odbiorcy

Cieszymy się, że już wszystko jest w porządku Emotikon: Szczęśliwy Gdybyś potrzebował pomocy zawsze możesz do nas napisać na czacie, po zalogowaniu w Moim ING - chętnie pomożemy.

06-12-2025
Re.: Problem z blikiem wysyłanym z kategorii odbiorcy

Dzień dobry

Spieszę poinformować, że problem opisywany przeze mnie został rozwiązany już wszystko działa. Bardzo dziękuję za szybką reakcję i szczęśliwe rozwiązanie. :-)

pozdrawiam

Rafał

06-12-2025
Re.: Nowy wygląd Mojego ING

Ja myślę, że banki za bardzo starają się zrobić aplikację jak facebook, allegro is coś tam jeszcze - zapominają, że ludzie chcą robić przelewy szybko i bezproblemowo. Ja mam np wiele celów oszczędnośc

...

04-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy