06-09-2016 07:38
Okey mam pytanie czy nota informacyjna jest poprwanie sforuowana gdyż widzie mniej wiecej
Powyższa informacja nie jest ofertą, przyrzeczeniem kredytu, ani propozycją nabycia produktu w rozumieniu
przepisów prawa, a ma charakter wyłącznie informacyjny. Okey wiec przytoczyłem tu wasz tekst nie wiec oco chodzi
ci ziom nom, przeczenie czym jest jak nie oferowaniem czegoś lol nie jak to no to skumaj Okey a co to jest
RRSO nom nom Rzeczywista roczna stopa oprocentowania to jest rozwiniecie terminu RRSO wiec zarate jest to w
treści ogólnej nie Okey ale ale zampoinacie iż to cały kontekst zdaniowy wiec opsiujecie że tak powiem wiral
lol nie? Czym jest z definicji wiralowanie no Wir czyli co zamieszanie lol nie Ocho lecz czy ma to sens
jeśli mówiecie iż wasze logo jest takie fajne nie AH lokosy mam wzrok że tak powiem bardzo skupiony wiec
loko
2 Rata kapitałowo-odsetkowa wyliczona z uwzględnieniem wybranej kwoty i okresu kredytowania.
Powyższa informacja nie jest ofertą, przyrzeczeniem kredytu, ani propozycją nabycia produktu w rozumieniu
przepisów prawa, a ma charakter wyłącznie informacyjny. Niniejsza informacja jest aktualna na dzień bieżący. ING
Bank Śląski S.A. uprzejmie informuje, iż z uwagi na funkcjonalność powyższego kalkulatora informacja dotycząca
RRSO odnosi się do reprezentatywnego przykładu. RRSO dla reprezentatywnego przykładu pożyczki pieniężnej dla
Klienta Stałego (wg definicji TOiP) w wysokości 10 196,24 zł, na dzień 26.02.2016 r. wynosi 20,08%.
Ah ziomble to dalej jest forma cytowanie wiec to nie jest łamanie przepisów o plagitowaniu wiec to nie jest
skopiowane 1;1 wiecie wiec loko Tak jestem krytykiem i mam prawo do wyrażania swojej opini w internecie
Dzieki za uwage kRzysztof Ruksza
Przez Społeczność nie możemy dodać informacji do zgłoszonej reklamacji. Proszę, skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu w Moim ING. Tam przekażemy tę dodatkową informację do Twojej reklamacji,
... 07-10-2024Czy dałoby się dodać dodatkowy filtr w sekcji "ukryj", który ukrywałby przelewy wewnętrzne podczas wyświetlania historii operacji na koncie?
07-10-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
2 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |