Odpowiedz

Zwrot środków

Na wstępie chciałbym przeprosić jeśli to nie ten dział ale jestem zdesperowany i potrzebuje porady. Zostałem okradziony poprzez wysłanie opłaty ja przedmiot którego niw otrzymałem. Czy jest możliwość aby bank cofnął ten przelew ?
Odpowiedz
0 Lajków
talvis
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
13-01-2016
Wiadomość 1 z 3 (11 236 wyświetleń)

Re.: Zwrot środków

Przykro nam z powodu tej sytuacji, niestety nie jesteśmy w stanie wycofać zrealizowanego już przelewu. W pierwszej kolejności prosimy o zgłoszenie sprawy na policję.
Odpowiedz
0 Lajków
DietmarW
Były moderator
Były moderator icon
29
10
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (11 141 wyświetleń)

Re.: Zwrot środków

[ Edytowane ]

W przyszłości korzystaj z opcji płacenia kartą w Internecie. Działa tutaj ochrona kupujących nazwana Chargeback.

Poczytaj, a w przyszłości masz szansę na uniknięcie podobnych sytuacji: http://www.ingbank.pl/indywidualni/karty/chargeback

Odpowiedz
0 Lajków
GrzegorzG
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
78
13
30-01-2016
Wiadomość 3 z 3 (10 956 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy