03-08-2026 14:09
W podstawowym widoku MOJE ING pojawiają się powszechni znane oznaczenia powiadomień (kropka z numerem) sugerujące wystąpienie jakiejś ilości nowych zdarzeń. To wzór który znamy i rozumiemy z telefonów i aplikacji. Jednak ING nie informuje nas tym o np. ilości nowych przelewów na koncie a wykorzystuje to jako manipulacyjną reklamę do oferty która pojawiła się w tym miejscu.
Ta kropka pewnie nie zniknie dopóki nie odklikam jakiejś oferty linii kredytowej dla konta.
Dodatkowo w najważniejszym miejscu serwisu z 6 elementów które są tam dla mnie widoczne połowa jest zbędna (2 reklamy (terminal, leasing+kredyt) i zakładanie kolejnego konta) jednocześnie nie ma go dość żebym zobaczył na raz oba RORy.
Czy wy tez macie dość reklam i ofert kosztem wygody i sprawności używania serwisu?
W podstawowym widoku MOJE ING pojawiają się powszechni znane oznaczenia powiadomień (kropka z numerem) sugerujące wystąpienie jakiejś ilości nowych zdarzeń. To wzór który znamy i rozumiemy z telefonów
... 03-08-2026daty płatności realizowanych automatycznie (opłata za konto, opłaty za stałe zlecenie, etc) w ostatni dzień miesiąca maja różne daty pomiędzy serwisem a generowanym potwierdzeniem.
Dlaczego data tran
... 03-08-2026Rozumiemy, że jest to niekomfortowa sytuacja. Nasi analitycy odpowiadają tak szybko, jak to możliwe. Nie ma konieczności kolejnego kontaktu w tej sprawie. Przekazaliśmy już prośbę o przyspieszenie. Ma
... 03-08-2026