Odpowiedz

Przelewy ing

Problemy od rana z wysłaniem przelewu cały czas ładuje się... Przelewy z innego banku też nie dochodzą, pomimo że wysłane w sesji porannej przed godziną 11.00 Czy ktoś wie co się dziś z tym bankiem dzieje???
Odpowiedz
0 Lajków
AniaW2906
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
21-12-2020
Wiadomość 1 z 2 (7 185 wyświetleń)

Re: Przelewy ing

@AniaW2906 Sprawdziłam to dla Ciebie i nie mieliśmy podobnych zgłoszeń. Spróbuj wyczyścić historię w przeglądarce internetowej - pliki cookie. Jeżeli to rozwiązanie nie pomoże skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING lub telefonicznie pod numerem 32 357 00 69. Nasza infolinia jest czynna całą dobę.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DorotaB
Były moderator
Były moderator icon
38
8
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (7 125 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Czasy procesowania w formacie Easy hipo

Każdy wniosek rozpatrujemy indywidulanie. Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji w tej sprawie, prosimy o kontakt z doradcą, u którego złożyłeś wniosek.

27-02-2026
Re: Koniec okresu stałej stopy

Zachęcamy do kontaktu z naszymi specjalistami hipotecznymi w tej sprawie. Na spotkanie możesz umówić się za pomocą naszej strony www.ing.pl/kontakt lub na czacie w Moje ING, po zalogowaniu. 

27-02-2026
Czasy procesowania w formacie Easy hipo

Witam, 

Nigdzie nie mogę znaleźć czasów procesowania kredytu hipotecznego w formule Easy Hipo. Ile aktualnie czasu po złożeniu wniosku trzeba czekać na decyzję? I ile kolejne kroki mogą zająć czasu?

27-02-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy