26-10-2025 16:03 | Edytowano: 26-10-2025 16:08
Podpinam się do tematu - jak można tak utrudniać wykonywanie prostych operacji. Ja mam wiele celów oszczędnościowych i robię przelewy czesto pomiędzy nimi. Aby przelać pieniądze pomiędzy celami trzeba klikać i przewijać bo nawet CTRL+F (szukaj) już nie działa. Wcześniej mogłem wejść w przelewy - nacisnąć CTRL+F - wpisać dwa lub trzy znaki i mogłem znaleźć cel - nie było to idealne, ale szybkie. Teraz - nie można nawet wyszukać, cele nie są posortowane (naprawdę to takie ciężkie posortować alfefatycznie kilka celów), i jeszcze musze przewijać ekran z aby znaleźć cel?
Kto to projektuje? Czy ING chce się stać facebookiem czy innym social media gdzie się tylko przewija ekrany?
Bank powinien oferować prosty i szybki system operacji. Ja naprawdę coraz częściej myślę o zmianie banku i zamknięciu wszystkich kont. Proste rzeczy zaczynają zajmować wiele czasu a jest rok 2025 a nie 1995.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |