Mówimy „Po prostu”

Odpowiedz

Najem długoterminowy samochodu

Od dłuższego już czasu zastanawiam się nad najmem długoterminowym samochodu. Raczej benzyna, chociaż biorę tez pod uwagę modele hybrydowe. 90% czasu poruszam się po mieście.
Na co zwrócić uwagę wybierając dobrą firmę do wynajmu? Lepiej jest wynajmować w poszczególnych markach czy szukać może zewnętrznych firm? Czy ktoś wynajmował albo może obecnie wynajmuje?

Odpowiedz
0 Lajków
volv
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
8
0
05-12-2024
Wiadomość 1 z 4 (363 wyświetleń)

Re.: Najem długoterminowy samochodu

Zobacz sobie w Master1, mają wiele marek na wynajem długoterminowy. Jeśli interesuje Cię hybryda to chyba wybrałbym Toyotę. Chociaż nie wszystkie modele oczywiśćie są dostępne w hybrydzie.
Odpowiedz
0 Lajków
zostar
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
04-12-2024
Wiadomość 2 z 4 (153 wyświetleń)

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztowało miesięcznie.
Odpowiedz
0 Lajków
delere
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
2
0
18-12-2024
Wiadomość 3 z 4 (67 wyświetleń)

A czy jest możliwość wzięcia samochodu u nich na jazdę próbną tak aby zobaczyć czy chcę wynająć czy nie?
Odpowiedz
0 Lajków
volv
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
8
0
05-12-2024
Wiadomość 4 z 4 (1 wyświetlenie)
Ostatnie wpisy na forum
Ogrodzenie

Hej, urządzamy nowy dom w nowoczesnym stylu i szukamy ogrodzenia, które będzie dobrze pasowało. Myślałem o sztachetach stalowych, bo wydają się trwałe i łatwe w utrzymaniu, ale obawiam się, że mogą wy

...

19-12-2024

A czy jest możliwość wzięcia samochodu u nich na jazdę próbną tak aby zobaczyć czy chcę wynająć czy nie?

19-12-2024
Re.: Szukam firmy transportowej

Cześć, na taki przewóz warto szukać firmy z doświadczeniem w obsłudze większych grup, bo organizacja takich transportów to nie tylko auto, ale też logistyka. Sprawdź sobie ofertę na https://www.migdaltrans.pl/...

19-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy