02-08-2016 11:02
Witam. Złożyłem wniosek o pożyczkę online i jako potwierdzenie dochodów załączyłem wypełnione zaświadczenie o źródle i wysokości dochodów pobrane wcześniej z serwisu bankowości internetowej. Decyzja banku była taka, że muszę dostarczyć do oddziału dodatkowe dokumenty w postaci tego zaświadczenia. Chwilowo nie mam możliwości udania się do oddziału z oryginałem tego zaświadczenia, gdyż szef przesłał mi je jedynie w formie elektronicznej. Zależy mi na czasie, a oryginał będę mógł od niego otrztmać dopiero za tydzień. A wydrukowanej kopii chyba nie uznają. Stąd moje pytanie: dlaczego bank chce abym dostarczył osobiście dokument, który przesłałem im wcześniej w formie online? Pozdrawiam.
03-08-2016 11:05
W niektórych sytuacjach wymagana będzie wizyta w oddziale banku wraz z wymienionymi dokumentami.
Standardowo maksymalny czas na odpowiedź, to 30 dni. Tutaj jednak nie widzimy szczegółów Twojego zgłoszenia. Prosimy, skontaktuj się ze specjalistą, który przyjmował odwołanie. Mamy nadzieję, że temat
... 13-06-2025Informacja skarbowa własnie potwierdziła telefonicznie iż nie były to darowizny. Dla bezpieczeństwa wyślę jeszcze zapytanie żeby mieć to na papierze.
12-06-2025