08-02-2017 21:10
Witam,
Proszę o informację jak wygląda sytuacja wzięcia kredytu gotówkowego na okres 96 miesięcy w wysokości 30 000zł. Na ten moment mam umowę na czas nieokreślony już od ponad roku. Wpływ netto przy okresie ostatniego roku miesięcznie ok. 3400. Dodam, że aktualnie posiadam kredyt hipoteczny w innym banku - zobowiązanie ok. 850 zł/mc + karta kredytowa z limitem 1500 (możliwa rezygnacja). Nie jestem klientem banku ING. Jak wyglądają ewentualne warunki kredytowe? Z góry dziękuję za informację
09-02-2017 21:33
Spełniasz podstawowe warunki, aby złożyć wniosek o pożyczkę gotówkową. Poniżej przedstawiam ofertę pożyczki gotówkowej w kwocie 30 000 zł na 96 miesięcy z ubezpieczeniem:
|
Możesz też skorzystać z oferty bez ubezpieczenia, poniżej predstawiam ofertę pożyczki gotówkowej w kwocie 30 000 zł na 96 miesięcy.
|
Podczas składania wniosku kredytowego, sprawdzana jest indywdualna zdolność kredytowa. Na tej podsatwie podejmowana jest ostateczna decyzja.
Wniosek możesz złożyć przez:
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |