Odpowiedz

Pożyczka gotówkowa a umowa

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy nie było by problemu przy wniosku jakbym zaznaczył umowę na czas nieokreślony. Umowę mam ważną do końca stycznia 2020 ale dostanę wtedy na czas nieokreślony. Chcę sobie skonsoliować wszystkie pożyczki w jedną w tym jedną z innego banku i jak patrzyłem na wniosku żeby wziąść 60 tys w konsolidację to przy umowie na czas nieokreślony dostałbym bez problemu na 96 msc.

Odpowiedz
0 Lajków
Kamil2177
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
31-05-2019
Wiadomość 1 z 3 (3 838 wyświetleń)

Re: Pożyczka gotówkowa a umowa

@Kamil2177 Cieszę się Kamilu, że chcesz skorzystać z naszej oferty. Niestety, mając umowę na czas określony, taka datę musisz wprowadzić. Wprowadzenie innych danych jest złożeniem oświadczenia niezgodnego z prawdą. Pamiętaj, że Twoje oświadczenie składasz na podstawie art. 297 Kodeksu Karnego.  

Proponuję poczekać na nowa umowę lub poprosić go o zmianę terminu umowy.

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (3 804 wyświetleń)

Re: Pożyczka gotówkowa a umowa

[ Edytowane ]

Odpowiedz
0 Lajków
Kamil2177
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
31-05-2019
Wiadomość 3 z 3 (3 576 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Wpłatomat podczas wpłaty się zresetował - brak potwierdzenia i śladu transakcji

witam,

konto firmowe w ING mam od 2 miesięcy. Dzisiaj dokonywałem wpłaty 3000 zł we wpłatomacie oddziału ING przy ul. Krowoderskich Zuchów w Krakowie. Maszynka przyjęła pieniądze, następnie zwróciła 10

...

11-04-2026
Brak możliwości eksportu transakcji

W bankowości internetowej zniknęła możliwość eksportu historii transakcji z konta w CSV. Można tylko pobrać wyciągi w PDF, co dla osób korzystających z programów finansowych jest utratą poważnej funkc

...

11-04-2026
Saldo początkowe w OKO Bonus

Cześć, jak długo teraz spada saldo początkowo w OKO Bonus? Do tej pory zakładałem OKO Bonus co pół roku, a teraz już minęło 10 miesięcy od ostatniego założenia, 7 miesięcy od zamknięcia, a saldo począ

...

11-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy