09-07-2016 12:33
Witam zastanawiam się nad założeniem Inwestycyjnej Lokaty Terminowej Suma Procentów 28 może ktoś z Was miał już ta lokate moje pytanie czy warto. Mam kilka pytań
Na standardowym koncie OKO moje opronectowanie wynosi 1% w Lokacie internetowej chyba też teraz jest tylko 1%
czyli mając 50.000 tys zł mogę zyskać 400 zł na zwykłej lokacie, jak to wygląda w Lokacie Inwestycyjnej ?
mogę nic nie zyskać czyli spowrotem przelać zainwestowane 50.000 bądź zyskać znacznie więcej niż te 400 zł?
10-07-2016 12:25
Standardowe oprocentowanie na Otwartym Koncie Oszczędnościowym wynosi 0,70% w skali roku.
Zawierając lokatę na okres 12 miesięcy oprocentowanie wynosi 1% w skali roku.
Zysk dla Inwestycyjnej Lokaty Terminowej Suma Procentów 28 za cały okres inwestycji może wynieść od 0% do 3,36%. Jeżeli zostaną spełnione warunki lokaty, możesz zyskać więcej niż na koncie OKO lub lokacie. Masz również gwarancję zwrotu wpłaconego kapitału po zakończeniu Inwestycyjnej Lokaty Terminowej Suma Procentów 28.
W zakresie danych dla przelewów oraz przelewów na telefon udzieliliśmy informacji w naszych poprzednich komentarzach.
20-03-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
2 | |
2 | |
1 | |
1 |