Odpowiedz
Jak wybrać gotówkę w frankach szwajcarskich albo funtach brytyjskich ? Czy jest dostępna od ręki , czy trzeba zamawiać ?
Odpowiedz
0 Lajków
Andhup2912
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
22-03-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 937 wyświetleń)

Re: Gotówka

Funty brytyjskie możesz wypłacić bezpośrednio w Punkcie Obsługi Kasowej. Jeśli planujesz wypłatę do 1 000 GBP, to nie musisz tego nam wcześniej zgłaszać. Jeśli interesuje Cię wypłata większej kwoty, to wymaga to zgłoszenia. Skontaktuj się z nami do godziny 11:00 na dwa dni robocze przed wypłatą. Możesz to zgłosić:

- samodzielnie w Moje ING ( w zakładce Kontakt i pomoc wpisz hasło "awizacja gotówki"),

- na czacie po zalogowaniu do Mojego ING,

- na infolinii 32 357 00 69,

- w Punkcie Obsługi Kasowej.

Jeśli chcesz wypłacić z rachunku bankowego gotówkę w walutach obcych innych niż euro, dolary amerykańskie i funty brytyjskie, np. we frankach szwajcarskich, terminy i kwoty wypłaty powinieneś uzgodnić osobiście i pisemnie w Punkcie Obsługi Kasowej.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Były moderator
Były moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 929 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Tytuł przelewu

Jest problem z tytułem przelewu przy płatnościach. Pomimo wpisania tekstu nawet krótkiego, notorycznie pojawia się informacja "Wpisz tytuł przelewu". Nie da się zrobić przelewu już od kilku dni.

23-10-2025
Re: Re.: Przypadkowe przewalutowanie z konta w PLN - możliwość anulowania

Dziękuję za zgłoszenie. Niestety nie udało mi się zgłosić reklamacji ponieważ na koniec rozmowy, gdy zwróciłem na czacie uwagę że propozycja przedstawiana mi przez tą Panią która obsługiwała czat to d

...

23-10-2025
Re: pożyczka konsolidacyjna - a zdolność kredytowa

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Oczywiście możesz dodać również premię do swoich dochodów. Nie podajesz tego jako osobnego źródła - uwzględniasz to w wysokości średniego wynagrodzenia za o

...

23-10-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy