Odpowiedz

Wplatomat zabrał pieniądze

Hej dziś ok 8:20 wpłacałam pieniądze do wplatomatu w Oświęcimiu w Ock. Wpłata zblizeniowo, wplatomat przyjął 3070 zł, 3 razy przeliczał pieniądze i w końcu ekran zrobił się jakby czekał na kolejnego klienta. Nic zero komunikatu, zero potwierdzenia, zero czegokolwiek a pieniądze zniknęły. Były to pieniądze firmowe pilnie potrzebne w dniu dzisiejszym. Pani na infolinię stwierdziła że reklamacja ale max do 21 grudnia i że nie wie czy będzie uznana. Niby jak nie? Zostałam okradziona i mam czekać? To żarty jakieś?
Odpowiedz
0 Lajków
Kfierdonek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
30-11-2022
Wiadomość 1 z 4 (3 572 wyświetleń)

Re: Wplatomat zabrał pieniądze

Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja Emotikon: Smutny Proszę, podaj numer zgłoszenia. Przekażemy prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia reklamacji. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (3 570 wyświetleń)

Nr zgłoszenia 125047/11/2022

Jak długo będę musiała czekać?
Odpowiedz
0 Lajków
Kfierdonek
Doradca z ambicjami I
4
0
30-11-2022
Wiadomość 3 z 4 (3 567 wyświetleń)

Czy mogę liczyć na warunkowe przelanie pieniędzy na moje konto? Reklamacja napewno zostanie uznana a te pieniądze muszę mieć na koncie gdyż są mi potrzebne do spłaty FV i zobowiązań.
Odpowiedz
0 Lajków
Kfierdonek
Doradca z ambicjami I
4
0
30-11-2022
Wiadomość 4 z 4 (3 561 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wpłatomat źle policzył pieniądze

Bardzo mi przykro, że spotkała Cię taka sytuacja Emotikon: Smutny Jeśli reklamacja została odrzucona, możesz jeszcze zgłosić odwołanie. Zrobisz to w Moim ING w zakładce Pomoc i kontakt - Reklamacje i zgłoszenia. Spec

...

22-08-2025
Re: Wpłatomat ING wciągnął pieniądze bez potwierdzenia

Jeśli chcesz dodać dodatkowe informacje do treści zgłoszenia, to proszę, napisz na czacie po zalogowaniu do Mojego ING. Znajdziesz go na dole ekranu po zalogowaniu na konto. Przez forum nie mamy dostę

...

22-08-2025
Re: Wpłatomat ING wciągnął pieniądze bez potwierdzenia

Ok dostałem uznanie warunkowe. Czy jest możliwe zabezpieczenie monitoringu z tej transakcji? Napewno bedzie widać kwotę bo liczyłem przed włożeniem

22-08-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy