26-10-2023 21:31
Witam. Słyszałem o zaplanowanej zmianie wyglądu panelu moje ing i być może też strony logowania. I od razu nasuwa mi się stwierdzenie, że lepsze jest wrogiem dobrego. Dlaczego koniecznie chcecie co jakiś czas generować sobie i innym problemy? Zawsze po takich "ulepszeniach" coś dziwnie przestaje działać denerwując użytkowników i powodując lawinę postów na forach. Poza tym ludzie się przyzwyczajają i mimo wszystko pewne rzeczy robi się intuicyjnie. Dlatego mogą do głosu dojść nerwy i w konsekwencji błędy. Nie wszyscy użytkownicy mają naście, czy dzieścia lat i jest to dla nich pikuś. Jeśli zmiany będą daleko idące z pseudo zabezpieczeniami uniemożliwiającymi niektórym osobom korzystanie z bankowości internetowej, to uważam taką formę aktualizacji za porażkę.
27-10-2023 21:36
Wprowadzamy zmiany, bo chcemy jeszcze bardziej ułatwić naszym klientom codzienne zarządzanie finansami. Przede wszystkim udostępnimy większą możliwość personalizacji Mojego ING. Strona logowania w przeglądarce również będzie bardziej przejrzysta i łatwiejsza w obsłudze. Mamy nadzieję, że zmiany przypadną Ci do gustu
27-10-2023 23:22
Tylko, żeby się dało zalogować z dotychczasowych normalnych wersji przeglądarek równiez opensoursowych, a nie tych jedynie słusznych najnowszych wersji, które więcej psują i mieszają w psychice niż pożytku wprowadzają. Przypominam niedawne posty z trudnościami w logowaniu.
18-11-2023 16:29
19-11-2023 16:34
Zgłosiliśmy kłopot z blikiem do IT. Prosimy, napisz nam, z jakiego dokładnie telefonu korzystasz i jaką masz wersję systemu. Sprawdzimy to.
19-11-2023 23:54
iPone 13 Pro, iOS 17.1.1. W przeglądarce wygląda to tak samo, screen w załączniku.
ING, jeśli wydaliście pieniądze na testy, w których ktoś powiedział Wam, że nowy interfejs jest lepszy od starego, to koncertowo wyrzuciliście pieniądze w błoto.
02-12-2023Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
19 | |
14 | |
11 | |
6 | |
5 |