Odpowiedz

Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Witam. Słyszałem o zaplanowanej zmianie wyglądu panelu moje ing i być może też strony logowania. I od razu nasuwa mi się stwierdzenie, że lepsze jest wrogiem dobrego. Dlaczego koniecznie chcecie co jakiś czas generować sobie i innym problemy? Zawsze po takich "ulepszeniach" coś dziwnie przestaje działać denerwując użytkowników i powodując lawinę postów na forach. Poza tym ludzie się przyzwyczajają i mimo wszystko pewne rzeczy robi się intuicyjnie. Dlatego mogą do głosu dojść nerwy i w konsekwencji błędy. Nie wszyscy użytkownicy mają naście, czy dzieścia lat i jest to dla nich pikuś. Jeśli zmiany będą daleko idące z pseudo zabezpieczeniami uniemożliwiającymi niektórym osobom korzystanie z bankowości internetowej, to uważam taką formę aktualizacji za porażkę.

Contras
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
1
19-05-2022
Wiadomość 1 z 6 (2 208 wyświetleń)

Re: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Wprowadzamy zmiany, bo chcemy jeszcze bardziej ułatwić naszym klientom codzienne zarządzanie finansami. Przede wszystkim udostępnimy większą możliwość personalizacji Mojego ING. Strona logowania w przeglądarce również będzie bardziej przejrzysta i łatwiejsza w obsłudze. Mamy nadzieję, że zmiany przypadną Ci do gustu Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
117
20
02-09-2021
Wiadomość 2 z 6 (2 138 wyświetleń)

Re: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Tylko, żeby się dało zalogować z dotychczasowych normalnych wersji przeglądarek równiez opensoursowych, a nie tych jedynie słusznych najnowszych wersji, które więcej psują i mieszają w psychice niż pożytku wprowadzają. Przypominam niedawne posty z trudnościami w logowaniu.

Odpowiedz
0 Lajków
Contras
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
1
19-05-2022
Wiadomość 3 z 6 (2 128 wyświetleń)

Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Witam. Zmiana wizualna jak najbardziej na plus, ale ... mam ekran o przekątnej 21:9 i przesunięcie strony logowania na sam brzeg lewej strony powoduje dyskomfort ... tym bardziej, że przy wpisywaniu hasła jest już umieszczone centralnie.
Mam jeszcze jeden bug a mianowicie mam obecnie dwa BLIKI, jeden aktywny a drugi oczekujący na aktywacje.
Odpowiedz
0 Lajków
Radecki
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
32
9
25-09-2018
Wiadomość 4 z 6 (1 158 wyświetleń)

Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Zgłosiliśmy kłopot z blikiem do IT. Prosimy, napisz nam, z jakiego dokładnie telefonu korzystasz i jaką masz wersję systemu. Sprawdzimy to.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
503
115
12-04-2017
Wiadomość 5 z 6 (1 119 wyświetleń)

Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

iPone 13 Pro, iOS 17.1.1. W przeglądarce wygląda to tak samo, screen w załączniku. 

Odpowiedz
0 Lajków
Radecki
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
32
9
25-09-2018
Wiadomość 6 z 6 (1 090 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozdzielenie spłaty kredytu na dwa konta

Witam
Dwa lata temu wzięliśmy z narzeczonym kredyt hipoteczny na mieszkanie. Ustaliliśmy że pieniądze pobierane będą z mojego konta. Sytuacja się trochę skomplikowała, on stwierdził że nie będzie mi od...

02-12-2023
Re.: Nowy wygląd Mojego ING

nie bój nie bój, już zaczyna być wykorzystywana na reklamy.

02-12-2023
Re: Zepsuta nowa aplikacja ING

ING, jeśli wydaliście pieniądze na testy, w których ktoś powiedział Wam, że nowy interfejs jest lepszy od starego, to koncertowo wyrzuciliście pieniądze w błoto. 

02-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy