Odpowiedz

Aplikacja moje ING nie działa

Witam,
Mam pewien problem. Po przesiadce na nowy telefon (Samsung Galaxy S20 FE, wcześniej posiadałem Samsunga Galaxy A40), aplikacja Moje ING przestała działać. Po kliknięciu pojawia się pomarańczowy ekran z logiem banku natomiast po chwili aplikacja samoczynnie się zamyka. Próbowałem odinstalować aplikacje i zainstalować ponownie, nie przyniosło to żadnych efektów. Proszę o pomoc gdyż nie ukrywam z aplikacji byłem bardzo zadowolony i nigdy wcześniej nie miałem z nią żadnych problemów.
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Furren
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
2
23-03-2021
Wiadomość 1 z 3 (17 499 wyświetleń)

Re.: Aplikacja moje ING nie działa

Allegro developer mi pomogło mianowicie nie działały różne apki w smartfonie go google daje ciała co chwilę zainstaluj android system webview i zrób aktualizuj, wszystko wróciło do normy.
Kordek
Doradca z ambicjami I
1
2
23-03-2021
Wiadomość 2 z 3 (17 413 wyświetleń)

Re.: Aplikacja moje ING nie działa

Dzięki wielkie za pomoc, pomogło Emotikon: Szczęśliwy
Furren
Doradca z ambicjami I
2
2
23-03-2021
Wiadomość 3 z 3 (17 327 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Drukowane dokumenty a pliki PDF

Parę dni temu rozmawiałem przez czat na temat dokumentów, które należy dostarczyć, aby zwiększyć limit na karcie kredytowej. Bardzo mnie zasmuciło, że wymagacie deklaracji PIT za poprzednie lata i bie

...

21-05-2026
Re: Dodawanie faktury od Mety do ING Księgowość

W pierwszej kolejności proszę zaznaczyć w zakładce dane i ustawienia -> Ustawienia księgowe tę opcję "dokonuję zakupu usług poza PL i/lub dokonuję WNT".

Następnie trzeba dodać dokument z META, na któr

...

20-05-2026
Re.: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

Ja zrobiłem PRINT SCRENA. Z racji tej, że spłaciłem w 5 lat - wszystko co szło na kredyt zapisałem w excelu (pobrałem z historii). 

Natomiast dziwi mnie, ze wchodząc w Usługi - Produkty zamknięte - mo

...

20-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy