Odpowiedz

Aplikacja moje ING nie działa

Witam,
Mam pewien problem. Po przesiadce na nowy telefon (Samsung Galaxy S20 FE, wcześniej posiadałem Samsunga Galaxy A40), aplikacja Moje ING przestała działać. Po kliknięciu pojawia się pomarańczowy ekran z logiem banku natomiast po chwili aplikacja samoczynnie się zamyka. Próbowałem odinstalować aplikacje i zainstalować ponownie, nie przyniosło to żadnych efektów. Proszę o pomoc gdyż nie ukrywam z aplikacji byłem bardzo zadowolony i nigdy wcześniej nie miałem z nią żadnych problemów.
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Furren
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
2
23-03-2021
Wiadomość 1 z 3 (16 404 wyświetleń)

Re.: Aplikacja moje ING nie działa

Allegro developer mi pomogło mianowicie nie działały różne apki w smartfonie go google daje ciała co chwilę zainstaluj android system webview i zrób aktualizuj, wszystko wróciło do normy.
Kordek
Doradca z ambicjami I
1
2
23-03-2021
Wiadomość 2 z 3 (16 318 wyświetleń)

Re.: Aplikacja moje ING nie działa

Dzięki wielkie za pomoc, pomogło Emotikon: Szczęśliwy
Furren
Doradca z ambicjami I
2
2
23-03-2021
Wiadomość 3 z 3 (16 232 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zobaczenie danych kart platniczych w Moim ING

I obie rzeczy są bardzo, bardzo słabe. O ile mnie osobiście nie interesuje dodawania kart przedpłaconych do Google Pay/Apple Pay tak w przypadku widoczności pełnych danych kart są od Was lepsze nawet

...

16-07-2025
Wpłatomat zabrał mi pieniądze

Dzień dobry,

Dzisiaj (16.07.2025) około godz. 11.30 wpłacałem gotówkę w bankomacie ING (nr urządzenia RNET 4345.Transakcja była realizowana przez BLIK, ale urządzenie się zawiesiło i nie wydało potwier

...

16-07-2025
Re: Czekanie na karte

Karta powinna przyjść do Ciebie w ciągu 8 dni roboczych. Jeśli jej nie otrzymałeś, skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Sprawdzimy to.

16-07-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy