Odpowiedz

Aplikacja moje ING nie działa

Witam,
Mam pewien problem. Po przesiadce na nowy telefon (Samsung Galaxy S20 FE, wcześniej posiadałem Samsunga Galaxy A40), aplikacja Moje ING przestała działać. Po kliknięciu pojawia się pomarańczowy ekran z logiem banku natomiast po chwili aplikacja samoczynnie się zamyka. Próbowałem odinstalować aplikacje i zainstalować ponownie, nie przyniosło to żadnych efektów. Proszę o pomoc gdyż nie ukrywam z aplikacji byłem bardzo zadowolony i nigdy wcześniej nie miałem z nią żadnych problemów.
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Furren
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
2
23-03-2021
Wiadomość 1 z 3 (17 877 wyświetleń)

Re.: Aplikacja moje ING nie działa

Allegro developer mi pomogło mianowicie nie działały różne apki w smartfonie go google daje ciała co chwilę zainstaluj android system webview i zrób aktualizuj, wszystko wróciło do normy.
Kordek
Doradca z ambicjami I
1
2
23-03-2021
Wiadomość 2 z 3 (17 791 wyświetleń)

Re.: Aplikacja moje ING nie działa

Dzięki wielkie za pomoc, pomogło Emotikon: Szczęśliwy
Furren
Doradca z ambicjami I
2
2
23-03-2021
Wiadomość 3 z 3 (17 705 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pozytywna decyzja kredytowa problem z 1 transzą

Dzień dobry, uzyskałem pozytywną decyzję kredytową, ale najprawdopodobniej zostałem wprowadzony w błąd przez doradcę. Sytuacja wygląda następująco:

a) mam pozytywną decyzję 

b) jeszcze kilka dni na pod

...

13-09-2026
Re: Zagubiony terminal

No właśnie problem w tym, że na infolinii nikt nic nie wie i jestem odsyłany od jednej osoby do drugiej i w sumie tyle, bez żadnych wyjaśnień...

13-09-2026
Re: operacje zaplanowane

Prosimy, napisz do nas w godzinach dostępności czatu po zalogowaniu do Mojego ING lub aplikacji mobilnej. Sprawdzimy zaplanowane płatności na koncie. Jeśli będzie to konieczne, to zgłosimy sprawę do a

...

13-09-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy